Artiklar

Populära artiklar

Glamma möter Antonio Axu!

Glamma möter frisör ikonen Antonio Axu! Antonios karriär fick en nystart i och med lanseringen av hans egen hårvårdslinje Antonio Axu Hai...

Läs mer

Trendiga bröllopsfrisyrer 2018 för kort, mellanlångt och långt hår

Ska du på bröllop eller fest? Vi har spanat in de senaste trenderna inom bröllopsuppsättningar och bröllopsfrisyrer för alla hårlängder.

Läs mer
Svep för fler!

Senaste artiklarna Sida 1

Vilka är de största riskerna med att göra fillersbehandlingar?

Vi har intervjuat Överläkaren Thomas Westin på Faceclinic om eventuella risker vid fillersbehandlingar och vad skillnaden är mellan de olika sorterna av fillers. Att fillers blir mer och mer vanligt det är vi nog alla överens om, men vad är egentligen fillers? Och kan det rent av vara farligt ?

Läs mer

Glamma möter nyskapande frisören Dani Abunar

Glamma har träffat vinnaren av priset Årets Frisörföretag Dani Abunar. Dani är frisören från Småland som vunnit otaliga priser både nationellt och internationellt. Idag driver han salong Victor Noblesse i Göteborg tillsammans med sin livspartner Marlene.

Läs mer

Magnetiska lösögonfransar från Magnetic Lashes Sweden - enkel steggudie!

Skapa en dramatisk blick med magnetiska lösögonfransar som fästs med mikromagneter istället för franslim! Perfekt för dig som inte kan eller vill göra en fransförlängning, så skippa lashliftbehandlingen och få drömmiga volymfransar med de magnetiska lösögonfransarna! Magnetic Lash Swedens fransar är handgjorda i silke, skapade för alla ögonformer och kan återanvändas flera gånger. Få en naturligt fin look med fylliga, långa ögonfransar som passar såväl i vardagen som på festen. Vi visar dig en guide för hur du fäster Magnetic Lashes!

Läs mer

Fett hår: så enkelt blir du av med det!

Vissa hårtyper får fett hår jätte enkelt, andra får det knappt alls, varför blir håret fett egentligen? Att få fett hår är generellt ett vanligt problem. Men hur gör man för att undvika det, motverka det och hålla det fräscht i längsta möjliga mån? Och hur löser man ett akut hårproblem om det ändå skulle uppstå? Vi listar tipsen för att du ska bli av med fett hår och motverka det för alltid!

Läs mer

Hemligheten! Så blir du stor på Instagram!

Hur når man egentligen fram genom bruset på Instagram? Att hantera sociala medier kanske låter enkelt, men är svårare än många tror. Vi ger dig tips för att lycka och lär dig knepen, algoritmerna och hur du tar snyggare bilder.

Läs mer

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu som just nu är aktuell med en ny mirakelprodukt. Bobby är Sveriges stora kändisfrisör som har kämpat sig dit han är idag. Många av Sveriges stora stjärnor går just till Bobby för att få en helhetsupplevelse och uppleva hans underbara energi. Några stora kändisar han har fått sätta saxen i är Danny Saucedo, P!NK och Sting! Det finns ett stort driv i Bobby och han är en inspiration inom frisörvärlden.

Läs mer

Så gör du hårförlängning med keratinextensions

Vill du också få drömmigt svall, långt och fylligt hår? Med extensions från Euro So Cap är det enkelt. Vi visar dig en tutorial på hur du förbereder håret och fäster dina keratinextensions på bästa sätt.

Läs mer

Sminktrender SS 2018 med produkter från NYX

Läppglans, färgglada ögonskuggor och lila nyanser– stekheta trender för vår och sommar 2018! Vi har valt ut mängder med sminkfavoriter från NYX Professional Makeup för att skapa rätta looken. NYX är ett märke som är en solklar favorit hos de flesta sminkälskare då de är kända för sina starka pigment, hållbara läppstift och professionella produkter till ett överkomligt pris. Möt våren med glansiga läppar, intensiva eyeliners och färgstarka ögonskuggor!

Läs mer

Glamma möter Antonio Axu!

Glamma möter frisör ikonen Antonio Axu! Antonios karriär fick en nystart i och med lanseringen av hans egen hårvårdslinje Antonio Axu Hair Couture som kom ut i augusti 2017. När han själv sitter i frisörstolen så somnar han oftast, det finns inget skönare än när håller på med håret säger han.

Läs mer

Vårstäda i sminkväskan!

Dags för vårstädning, passa då på att ta vända ut och in på din sminkväska, för här kan vi lova att det bor bakterier och smuts. Hur ofta bör du tvätta dina sminkborstar? Och hur länge håller en mascara? Vi hjälper dig att städa upp kaoset i sminkväskan!

Läs mer