Halloweensminkningen som gör dig farligast 2017 ☠️

Halloween är en underbar tid för dig som vill ta ut svängarna. Sätt inga gränser för din fantasi och kreativitet. Gör egna coola sminkningar inför halloween. Ta fram din Goth-sida eller låt glittret flöda. Här får du inspiration coola sminkningar inför halloween!

Vare sig du vill se som en farlig zombie eller glammig som nattens drottning så har vi halloweensminket du behöver. Här hittar du smink, naglar, fransar, glitter, extensions, ansiktsstenar och massor utav skönhetsprodukter för halloweenfesten!

Trick or Treat!

 

 

Se tutorials för hur vi skapade alla looks här!

Halloweensmink, det här behöver du

Ofta har man redan det mesta som behövs för att göra en fin halloweensminkning. Men vi listar här några basprodukter som du bara måste ha för att få till en bra halloweensminkning.

  1. Ögonskugga - du kommer långt med en mörk ögonskugga av bra kvalité. Inget är så dramatiskt som riktigt mörka ögon.

  2. Läppstift - röd läppstift kan användas till så himla mycket mer än bara på läpparna. Använd det för att skapa sår eller blodmärken. 

  3. Contouring - med en bra countouring-palett kan du skapa dramatiska illusioner i ansiktet. 

  4. Lösögonfransar ger dig djupet i blicken som håller hela kvällen.

Se alla produkter du behöver inför Halloween.

 

Halloweeninspiration

 

halloween.pngSkapa din magiska look inför Halloween!

Stenar och strasspärlor

Använd alla detaljer du kan när du skapar din halloweenlook. Låt fantasin flöda! Lek med stenar och strasspärlor som du fäster i håret för att skapa en unik look och för att sätta sista detaljen i sminkningen. Med stenar kan du trolla fram en magisk unicorn-look eller skapa djup och förstärka en hårdare makeup och ge den ett ännu mer dramatiskt uttryck. Allt räknas från makeup till hår och outfit.

 

halloween2.pngLåt skuggorna göra jobbet!

Mixen av ljusa och mörka ögonskuggor

Kombinera ljusa och mörka ögonskuggor i oändliga nyanser för att förstärka, förminska och förtrolla ditt ansikte! Variationerna är oändliga. Det finns egentligen inga rätt eller fel. Och det behöver inte ens vara svårt. Du kan enkelt skapa en supercool look och makeup. Har du svårt att komma igång? Tänk efter vad du vill uttrycka. Satsa på mörka toner med inslag av blått och lila och rött för en hårdare känsla. Välj ljusare toner som rosa, ljusblå och ljusgrön för en mer babydoll-look eller en glammig unicorn.

läppar.jpgLäppstiftet gör looken komplett.
zombie.pngZombiestilen funkar för alla.

Läppstift - Mer än bara markerade läppar

Lipgloss, läppstift för en markerad mun, eller klassisk läpplutande clown. Låt inte stiftetbegränsas til läpparna. Det är nu du kan go nuts! Skapa sår, blod och zombieattityd som tar över festen med både läppstift och läppenna!

 

eyelashes.jpgFransar med megavolym!

Megafransar och volym - ett måste!

Oavsett stil och makeup, fransar är ett måste! Dom ska vara tunga, maffiga och ge dina ögon en volymkänsla utan dess like. Vill du glittra lite extra så bör du välja fransar med glitter som ger en djupare och intensivare, gnistrande look. Detta passar alla från zombies - till isdrottningar.

 

sår.pngGlitter sätter den rätta stilen.

Glitter

Placera glitter på ögon, kindben, läppar, dekoltage till och med i pannan. Inför Halloween kan du glänsa och gnistra. Hellre för mycket än för lite!