Anneli Hejde Eriksson

Anneli Hejde Eriksson

Anemonen spa

Om ni undrar varför Anemonen fått ett litet ansiktslyft så är jag boven i dramat ;-), sedan 1 Mars driver jag Anemonen SPA Jag är utbildad hudterapeut, makeup artist och vidareutbildad i Terapeutisk djupgående massage. Jag brinner för mitt yrke och älskar nya utmaningar och är alltid nyfiken på ny forskning och rön. För mig är det väldigt viktigt att hudvård skall vara fri från skadliga ämnen och göra mycket nytta för våran hud. Ser fram emot att få ta hand om och hjälpa dig med det du önskar eller bara få pyssla om dig så att du kan få en stunds avkoppling och lite lyx i vardagen.

Hudkonsulation (utförs alltid av hudterapeut)

20 min 280:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Anemonen spa, Göteborg

På Anemonen blir du ompysslad av våra duktiga, välutbildade terapeuter. Alla våra behandlingar utgår självklart ifrån dina förutsättningar och önskemål. Vill du ge din hud chansen att få ny energi eller vill du bara känna dig lite vackrare? Kombinera gärna olika behandlingar och känn dig ny och fräsch inifrån och ut.

Vi använder alltid produkter fria från skadliga ämnen och ekologiska alternativ finns. Självklart är vi uppdaterade med vad som händer i branschen och provar gärna nya behandlingsmetoder.

Hos oss arbetar Hudterapeuter, Spa terapeuter, Massageterapeuter, Nagelteknologer, Frisörer…

Drottninggatan 71, 411 07, Göteborg

Bilder från salongens showroom

Relaterade sökningar

Fler behandlare hos Anemonen spa

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...