Emma Tengler

Emma Tengler

Spa Halmstad

EMMA TENGLER HUDTERAPEUT Glad och energigivande tjej med en extra kärlek till resultatinriktade behandlingar. Huden i ansiktet är det jag brinner för, att få skräddasy varje behandling efter Din hud. Utbildad på Gildaskolan i Göteborg, där efter gick flyttlasset till Spanien för att arbeta som hudterapeut. Längtan hem var stor och idag befinner jag mig igen i minkära hemstad, Halmstad tillsammans med min sambo. MINA FAVORITPRODUKTER Skin resonance peeling En peeling som innehåller PHA-syra som löser upp de döda hudcellerna istället för att man frenetiskt skrubbar bort dem, helt enkelt snällare mot huden och ger den extra kärlek. Jane Iredale Pressad foundation Helt rent mineralsmink som passar alla hudtyper. Man kan även anpassa hur täckande man vill att den ska vara. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Använd återfuktande nattmask en gång i veckan, huden bara utstrålar lyster dagen efter.

Här får du extra allt! En ansiktsbehandling med en omedelbar lifting effekt. Produkterna som används är utformade för att minimera fina linjer, rynkor och ger fasthet. En kombination av AHA-syra och C-vitamin gör denna behandlingen unik. Behandlingen börjar med Comfort Zone’s klassiska aromavälkomnade som gör att du direkt kommer ner i varv. Behandlingen fortsätter med rengöring, massage, mask och avslutande kräm. Dessutom får du brynen färgade och formade. Har du oönskad hårväxt på överläppen tas detta bort med vax och under ansiktsmasken blir du bortskämd med handmassage.

90 min 1400:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...