Morgan  Andreasson

Morgan Andreasson

Akupunktur, Massör

Jag heter Morgan Andreasson Jag har arbetat med akupunktur i trettiofem år. Min far Raymond Andreasson var min första läromästare. Han var en av de tidiga i Sverige att forska kring akupunktur och han utvecklade en speciell varsam metod. Jag är dessutom utbildad idrottsmassör och har studerat vid Göteborgs gymnastiska institut. I min verksamhet använder jag mig också av ögondiagnostik och en av mina styrkor är att jag har lätt för att läsa av andra människor och olika sjukdomstillstånd. Jag jobbar efter ett helhetstänkande där filosofin är att allt hör ihop. Genom att behandla olika aku-punkter kan jag öppna blockeringar och höja eller sänka energin i det organ eller den muskel som behandlas. Enligt den metod som min far utvecklade sätts nålarna aldrig djupare i huden än en till två millimeter. Jag värnar om andra människors välbefinnande och det är viktigt för mig att alla som kommer till mig känner sig sedda och omhändertagna.

Aku fysiska institutet, Göteborg

Ni hittar oss på
Kåserigatan 2 i Brunnsbotorg (ingång från monologgatan)

Verksamheten startades 1972 av Morgans far Raymond Andreasson på Vårvindsgatan.
1977 flyttades den till Dramatikgatan och där stannade vi i 22 år, efter det flyttades kliniken till Brunnsbotorg där vi funnits sedan 2005. 

Kåserigatan 2, 442 42 , Göteborg

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...