Gabrielle Alva  Wahlström

Gabrielle Alva Wahlström

Colorist, Fransstylist, Kosmetolog, Makeupartist, Nagelteknolog, Nagelterapeut, Skönhetsterapeut, Spraytannare

Gabrielle är utbildad och diplotimerad Makeup Artist, Frans Styling, Nagelteknolog, Hårstylist och Hudvårdskonsult. Hon har de senaste åren arbetat i Stockholm där hon arbetat med bl.a. Cecilia Liden som är sveriges främsta makeup artist, flera otroliga skådespelare och artister så som Dragomir Mrsic, Aliette Opheim, Cirkus Cirkör, Elin Lanto, Medina, Kartellen och många fler…   Vi har nu möjlighet att erbjuda hennes behandlingar på vår salong i Halmstad! Välkomna!!  

Bryn plockning

15 min 150:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

MBG Style - Salong Dolce Vita, Halmstad

Välkomna till Flygstadens Frisör och Skönhetssalong

Varje kund är unik därför satsar vi på att tillgodo se just dig och dina behov. Hos oss finner du ett brett utbud av kunskap, behandlingar och produkter av högst kvalitet.

Du finner oss ovanför ÖoB på Flygstaden, i nyrenoverade och luftiga lokaler! Varmt välkommen in på en kopp kaffe eller te…

Vår personal har bredd kunskap inom skönhet och är diplotimerade, vi som arbetar här är utbildade frisörer, frans stylister, massörer, akupunktörer, stylister, makeup artister och nagelteknologer.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...