Roea Jorat

Roea Jorat

Fransstylist, Kosmetisk tatuerare, Kosmetolog, Makeupartist, Skönhetsterapeut

Roea Jorat heter jag och är den som äger och driver salongen, jag har en stark passion för skönhetsbranschen och har sedan barnsben vetat att det är skönhet som jag är ämnad att arbeta inom! På Beauty Corner är mitt mål att varje kund ska få en så positiv och glädjande upplevelse som möjligt, jag brinner för att ta fram, lyfta upp och försköna dom drag vi alla bär på och skapa ett personligt resultat för varje person jag har förmånen att få ha framför mig :)

Behandlingen utförs på detta sätt: 1) Färgning av bryn 2) Trådning av bryn 3) Plockning av bryn 4) Formgivning av bryn. 4) Placering av skulpturfärg på tomma ytor av brynen, där hårstrån saknas 5) Placering av hårstrån på bryn Resultat=I fyllda bryn - som man alltid målar fram varje dag. Hållbarhet: upp till 2-3 veckor beroende på skötsel. Behandlingstid: ca 1h 20 min

100 min 795:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Beauty Corner, Göteborg

Välkomna!

Beauty Corner's behandlingar utgår i grunden från att hitta och lyfta fram det som är dina starka drag och just dina personliga behov utefter dom konsultationer som görs.

Inga "One For All" behandlingar, utan allt görs tydligt och eftertänksamt efter just din ansiktsform, din ögonform, din hudtyp och dess behov med mera.

Vi fokuserar på att leverera behandlingar av högsta klass och kvalitet med välutbildade experter inom dom olika behandlingsområdena som dessutom besitter ett tränat och talangfullt öga för estetik och skönhet

Vill du dessutom utbilda dig att själv kunna arbeta med denna expertis i ryggen så tillhandahåller Beauty Corner några av branschens främsta utbildningar för att på ett effektivt sätt komma i arbete och kunna ha sin dröm som sitt faktiska arbete!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...