Nathalie Saadenhjelm

Nathalie Saadenhjelm

Fransstylist, Skönhetsterapeut

NATHALIE SAADENHJELM MASSÖR & FRANSSTYLIST – FÖRÄLDRALEDIG Brinner för att ge behandlande massage! Det viktiga är att se till helheten så man kan få de bästa resultaten. Att vara noggrann och kunnig är viktiga faktorer för att få en lyckad finish och detta är mina styrkor! MINA FAVORITPRODUKTER Workout Wonder från Mio Skincare Ökar blodcirkulationen och är underbar att vårda dina ömma muskler med. Bitty Brow Kit Ger ett snyggt och välformat bryn utan pennlinjer. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Massera hårbotten ordentligt när du duschar. Det ökar blodcirkulationen och hjälper hårsäckarna att aktiveras vilket kan göra att ditt hår växer snabbare.

Välgörande scrub med mango och brunt socker.

30 min 395:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...