Zhina  Salih

Zhina Salih

Frisör, Hudterapeut

Mitt namn är Zhina Salih och jag har arbetat som frisör i 16 år. Jag njuter verkligen varje sekund av yrket, att få skapa mer skönhet hos kunden! Jag klipper, färgar, slingar, gör håruppsättningar, hårförlängningar och/eller ger håret mer volym. Att få arbeta kreativt och skapande i kombination med kundkontakt är just det jag älskar med det här yrket. År 2014/2015 studerade jag till hud och - spaterapeut på Gildaskolan i Göteborg, där jag också erhöll det internationella CIDESCO-diplomet. Jag gör också en mängd olika ansiktsbehandlingar och använder mig utav de bästa produkterna av professionella varumärken som håller vad de lovar. Jag går kontinuerligt vidareutbildningar och uppdaterar ständigt vårt sortiment för att alltid kunna erbjuda det bästa och senaste inom hud- och hårvård.

0-10år

30 min 220:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

M'Beauty Studio, Kungsbacka

Hjärtligt välkommen till M´Beauty Studio

Kära kund! Varmt välkommen till oss på M´Beauty Studio, vår nya skönhets-och hårsalong mitt i centrala Kungsbacka (18 min med snabbtåg från Göteborgs centralstation!). 

Vi erbjuder ett mycket stort utbud av skönhets- och hårbehandlingar och givetvis använder vi oss av den senaste tekniken samt produkter av högsta kvalitet!
Vi kan bland annat erbjuda dig skönhets-behandlingar såsom fillers och botox. Dessa utförs naturligtvis av läkare med särskild kompetens och certifikat just för injektionsbehandlingar.

Vi erbjuder manikyr, pedikyr, en rad olika ansiktsbehandlingar såsom exempelvis diamantslipning, behandling av ärr, acne, pigments-fläckar samt hudföryngring. Vi utför fett-frysning, diod-laser för borttagning av oönskat hår, 3D-tatuering, samt vaxning.
På vår skönhetssalong jobbar även en riktigt duktig hårfrisörska som, utöver klippning, färgning/toning och slingor, kan göra eleganta (moderna eller klassiska) håruppsättningar för fest eller för bröllop!
Hon arbetar även med hårförlängning, ögonfrans-förlängning och mycket annat!

Nedan ser du förklaringar och priser för respektive behandling!


Varmt varmt välkommen till oss på M´Beauty studio!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...