Hani Salong Honey

Hani Salong Honey

Frisör, Skönhetsterapeut

Den största drivkraften för mig är nöjda kunder! Mitt fokus ligger på att just DU skall känna dig välkommen och väl omhändertagen hos mig! Jag är lyhörd till dina önskemål och hjälper dig gärna att föreslå stil som förstärker din personlighet men ändå är rätt i tiden. Håller mig alltid uppdaterad med det senaste inom yrket. Som frisör är jag kreativ och noggrann med stort intresse för mode och trend. Färg, kreativa klippningar, löshår samt uppsättningar är det jag brinner för.

Vaxning av ögonbryn

10 min 80:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Salong Honey, Göteborg

Låt oss salong Honey ta hand om Dig!

På Salong Honey får du aktuella frisyrtips och behandlingar med professionella hårvårdsprodukter av kompetent och välutbildad personal, utan att behöva betala skyhöga priser. Vi har en human prissättning som vi gärna behåller för våra kunders skull.
Vår vision är att ta fram det bästa hos dig med hjälp av vår kreativitet och att din upplevelse här hos oss skall bli något utöver det vanliga, vår personal jobbar kontinuerligt med vidareutbildningar och inspirationskurser för att hålla sig uppdaterade inom alla trender. I salongen jobbar vi med de ledande frisörmärkena. Slå Dig ner i vår salong och koppla av med fika,i väntan på din tur.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...