Asja Shape-Up

Asja Shape-Up

Frisör

Hos oss är alla välkomna, ung som äldre, man som kvinna, trendig eller medvetet klassisk. Ge dig själv den där lilla extra stunden och vi lovar att göra allt och ta fram det bästa hos dig - för dig.

Pensionär

30 min 260:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Shape-Up, Göteborg

Om Shape-Up


Shape-Up är salongen som alltid strävar efter att ge alla våra kunder en upplevelse utöver det vanliga.

Shape-Up är en trendmedveten salong som inte bara fokuserar på stil, utan även livsstil. All vår personal arbetar efter principen försköning genom utbildning, och utvecklar sig själva kontinuerligt därefter.

Vi vet att alla kunder är individuella så resultatet kan närmast beskrivas som trendigt kreativt menindividuellt kontrollerat av varje kunds egna förutsättningar och vilja.


Produkter


Vi har under hösten 2012 blivit utvalda att samarbeta med Johan Bergelin! Johan är en världskänd frisör samt skaparen av frisyrboken C-book och hårvårdsmärket AMAE. Han är verksam inom mode- och skönhetsbranschen och har gjort tusentals visningar och fotojobb för de största tidningarna i världen och bl.a. varit ansvarig för frisörer på Copenhagen Fashion Week.

Bangatan 10, 413 16, Göteborg

Fler behandlare hos Shape-Up

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...