Hairbar K-gallerian Kållered

Hairbar K-gallerian Kållered

Frisör

Hairbar K-gallerian Kållered, Kållered

Vårt koncept

Det är ingen tvekan om det: När du gör allt du kan för att se bra ut som möjligt mår du också bättre och är beredd att ta emot de utmaningar du stöter på varje dag. Vårt koncept är att erbjuda en hög kvalitetsnivå som gör att du som kund får en avslappnad stund hos oss.

Våra frisörer är experter på stressade hårtyper i alla åldrar och alla skeenden i livet. Även om ditt mål är att lära dig att göra en bra frisyr, ge dig själv den bästa hårbehandlingen eller hitta ett schampo som passar till din hårtyp så har vi kunskapen och behandlingarna som kan hjälpa dig på vägen till att bli så bra som du kan bli.

Du ska inte behöva spendera alla dina pengar på dagliga salongsupplevelser eller besöka nya salonger varje gång du behöver lite skönhet. Vi har istället samlat ihop de bästa frisörerna i en och samma salong. Vi erbjuder vår kunskap och lämnar garanti på våra behandlingar.

Ekenleden 6, 428 36, Kållered

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...