Anika Rosic

Anika Rosic

Nagelteknolog

Varje behandling genomförs med god omsorg, engagemang och god konsultation. Vi är måna om våra kunders behov och försöker tillgodose varje kunds unika behov med varje behandling. Kvalitet är nyckelordet för denna salong och även resultat efter behandling. Vi arbetar ständigt med att uppdatera våra produkter och tillgodose god kvalitet för våra kunder. Välkommen för tidsbokning hos oss!

Rengöring av nagelband, putsning av naglar, filning, olja på nagelbanden, handmassage, målning av naglar i fransk manikyr (vitt på tipparna och ljusrosa på nagelbädden, alt valfri färg på tipparna)

45 min 230:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Roijal Golden Salong/ PatriciaZ, Stockholm

Välkommen till oss på Roijal Golden Salong för behandlingar med kunden i fokus!

Välbefinnande behandlingar för våra kunder att erhålla vid bokade behandlingar hos oss på Roijal Golden Salong, Fredsgatan 12, Sundbyberg.

Exklusiv och elegant salong för dig som söker en personlig salong och goda behandlingar. Samtliga behandlingar utföres av diplomerad kompetens samt certifierad utrustning vid anläggning.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...