Saida & Sabina

Saida & Sabina

Hårborttagningsspecialist, Skönhetsterapeut

Vi som arbetar på Kvinnlig Klinik Estetik är både medicinskt-och estetiskt inriktade och ser till att kunden är i centrum.

Kvinnlig Klinik Estetik, Stockholm

Vi har fem års erfarenhet inom skönhetsbranschen för behandlingar av både ansikte-och kropp.

På Kvinnlig Klinik Estetik utför vi följande behandlingar:
• Borttagning av födelsemärken/leverfläckar, vårtor, fibrom & pigmentfläckar med cryoterapi, som är en beprövad, snabb och effektiv metod för borttagning av hudåkommor utan att skada frisk vävnad

• Ansiktslyft/hudföryngring med LPG liftmassage som är en 100 % naturlig behandling för dig som vill ge huden ny lyster, reducera rynkor samt framhäva ansiktets konturer.

• Reducering av celluliter med LPG. Behandlingen arbetar på ett effektivt sätt för att reducera celluliter genom djup bindvävsmassage där förtätningar löses upp och dräneringen förbättras. Dessutom är behandlingen mycket avkopplande och skapar en skön känsla i kroppen ungefär som vid manuell massage.

• Fettreducering med LPG lipomassage, som ger en naturlig fettreducering och slimming av kroppen. Genom behandlingen försätts fettcellen i lipolys innebärande att den frigör energi och det lagrade fettet minskar.

• Permanent hårborttagning med DiodeLaser, som är den senaste metoden för effektiv, snabb och säker hårborttagning. Maskinen som vi använder har dessutom inbyggd dubbla kylsystem som gör behandlingen extra smärtfri.

Sankt Eriksgatan 11, 11239, Stockholm

Bilder från salongens showroom

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...