Pia Reale

Pia Reale

Hudterapeut, Hårborttagningsspecialist, Skönhetsterapeut

Pia Reale heter jag och efter att ha jobbat som undersköterska i nästan 25 år utbildade jag mig till medicinsk fotterapeut. Boka mig när du behöver en skön Ansiktsbehandling, Fotvård eller Vaxning. Dina fötter är väldigt viktiga och komplicerade och jag är mån om att göra ett så bra jobb som möjligt om det så bara gäller underhåll av fötterna eller om ni kommer med specifika problem. Hos mig får ni en proffsig behandling och bra råd angående skötsel av fötterna samt råd om skor och inlägg.

Total översyn och åtgärd av hela foten och dess problem såsom nageltrång, liktornar, förtjockad hud, förhårdnader, inrullade och tjocka naglar etc. Jag tittar över hela foten och dess status och kommer med råd och hjälp. Hjälper även till med diabetes- och psoriasisfötter då det krävs lite speciell behandling. I behandlingen klipper och slipar jag naglarna och åtgärdar det som behövs. Jag slipar av hälarna och slutar av med en skön kräm och massage.

45 min 490:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Beauty By Reale, Göteborg

Hej och välkommen till Beauty By Reale!

Sköna och välgörande behandlingar från topp till tå hittar du hos oss och en hel del annat lyxigt för både kropp och själ. Här har du ett team där var och en är proffs på sitt område!

Ett axplock:
- Ansiktslyftande behandling med hyaluronsyra, en unik behandling som stramar upp och återfuktar huden på djupet utan nålar
- Häftiga fransar och bryn, vi förlänger, plockar och färgar
- Läckra naglar och dekorationer
- Medicinsk fotvård och pedikyr
- Spraya dig gyllenbrun i vår spray-tan
- Vaxningsdags? Vi hjälper dig med alla delar av kroppen.

Hos oss köper du även ekologiska och naturliga produkter för din inre och yttre hälsa.

Du hittar oss på Olskrokstorget 16. Salongen är lättillgänglig och handikappanpassad. Det är nära till buss/spårvagn och lätt att hitta parkering.

För oss står du i centrum, du ska uppleva behandlingen som proffsig och få ett minnesvärt besök som gör att du kommer tillbaka snart igen.

Välkommen önskar Pia Reale och teamet!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...