Suzanna Adamsdotter

Suzanna Adamsdotter

Hudterapeut, Makeupartist, Skönhetsterapeut

Suzanna Adamsdotter är ägare av Beauty Profession Anti Ageing Clinic Sweden AB och ansvarig för Beauty Profession Sweden’s behandlingsprogram och produkter. Suzanna är en internationellt diplomerad masterinjector i injektions behandlingar ,hudterapeut samt Master i permanent make-up och har arbetat som scensminkös sedan 1983. Hon är 6-faldig svensk mästare och internationell silvermedaljör i Estetisk makeup Hon är vidare Diplomerad ICF certifierad Life coach, samt innovatör till den välrenommerade hudvårdsserien Dermaha. Beautyprofession Sweden AB tillhör idag absoluta toppskiktet när det gäller fillerbehandlingar. Hennes långa erfarenhet av make-up samt samarbete med välrenommerade läkare ger Suzanna ett långt försprång av injiceringsteknik av filler vid jämförelse med konkurrenterna.

FotoMakeup 60min 1250kr

60 min 1250:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Beautyprofession Sweden , Stockholm

På vår certifierade och prisbelönta klinik möter du legitimerade hudterapeuter, sköterskor och läkare som är specialiserade inom dermatologi och kosmetologi. Alla behandlingar utförs av erfaren och certifierad personal. Vår specialitet är antigen med laser, led-ljusterapi, kemiska peelingar, fillersprutor som ZFill, Uma Jeunesse, Princess och Stylage samt permanent make-up. Alla metoder, all teknisk utrustning och allt material vi använder är välbeprövade och av absolut högsta kvalitet.Vårt unika hudvårdskoncept Epidermal Regenesi ger oslagbara resultat och är en behandlingsform som innehåller både SPM vacu-press (för lymfdränage), Lactoserum (kemisk peeling), Ultraljudsbehandling och läkande Laserbehandling. Vi erbjuder även utbildningar i samtliga av våra behandlingar och har även försäljning av medicinsk utrustning.
Välkommen att besöka vår klinik för en behandling eller att gå våra välrenommerade injektions utbildningar med filler injektionerna Z Fill och Uma Jeunesse .
Våra kurser vänder sig till dig som är Diplomerad och legitimerad och har goda kunskaper i anatomi .

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...