Stina Klingberg

Stina Klingberg

Hudterapeut, Massageterapeut

Jag har alltid fått höra av mina vänner ” Du är alltid så lugn och har så varma händer- du borde bli massör” Ja så blev det. Utbildade mig till massageterapeut och gick sedan vidare till en examen som hudterapeut. 2007 gick jag ut från Gildaskolan som diplomerad hudterapeut och har examen via SHR och Cidesco. Har sedan dess jobbat på salong som hud och massageterapeut. Jag stormtrivs med mitt yrke och brinner för att få utbilda dig i hudvårdsrutiner och produktinnehåll.   För mig är du som kund alltid i fokus och jag lyssnar på vad du vill få ut av din behandling hos mig. Varmt välkommen och låt mig få ta hand om dig!

Hotstonemassage - en avslappningsmassage utöver det vanliga! Med hjälp av varma lavastenar och eteriska, ekologiska oljor från Maria Åkerberg löses djupa spänningar upp. Den väldoftande oljans effekt förstärks av stenarnas värme och händernas rörelser. Behandlingen passar väl för dig som vill varva ner och återhämta dig på alla sätt. Hot Stone massage eliminerar lagrad stress och frigör ny kraft och energi!

75 min 895:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

M & M Nail & Beauty Center, Göteborg

Våra terapeuter har gedigna utbildningar och är uppdaterade på det senaste inom mode och trender. I våra mysiga lokaler på Vegagatan 58 blir du alltid väl omhändertagen. Vi är 6 tjejer som jobbar här och vi utför: Ansiktsbehandlingar, nagelvård, fotbehandlingar, fransförlängning, frans & bryn, makeup, massage och permanent makeup. Hos oss möts du av professionalism och kunskap, vare sig du önskar det senaste trenderna eller det klassiska. Varmt välkommen!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...