Rebecca Myrberg

Rebecca Myrberg

Hudterapeut, Nagelterapeut

Detta är en kemisk peeling med AHA-syror. Rekommenderas vid behov av djuprengöring. Särskilt lämplig för oren, grovporig, talgrik, aknehud. Den kemiska peelingen/AHA-peelingen är en lerbaserad mask som innehåller 30% AHA-syror. Grunden i denna behandling är en klassisk ansiktsbehandling med tillägg av kemisk peeling/AHA-peeling. Innan behandlingen görs en noggrann hudanalys där hudtypen och hudens tillstånd bestämmer valet av produkter under behandlingen.

60 min 995:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Beauty by Rebecca, Göteborg

Välkommen att besöka min Salong!

Jag heter Rebecca och är diplomerad hudterapeut och nagelteknolog. Mitt intresse för hudvård och hälsa har alltid funnits. Då jag mött många människor med hudproblem har jag insett hur mycket en välmående hud betyder för det totala välbefinnandet.Vid sidan om hudterapeutyrket arbetar jag även som apotekare. De kemiska och medicinska kunskaperna härifrån ger insikt i betydelsen av att se till helheten i kroppen och huden för att få ett riktigt bra resultat av sin hudvård!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...