Ida Frisén

Ida Frisén

Hudterapeut, Skönhetsterapeut

IDA FRISÉN HUDTERAPEUT & MASSÖR Hälsoguru med rötter i idrottsvärlden. Brinner för helheten och har kompetensen att hitta samband mellan hudavvikelser, hälsa och vanor. -Att ge resultatinriktade behandlingar skräddarsydda efter dina behov är min uppgift! MINA FAVORITPRODUKTER Rengöring från Esse, gel cleanser Rent på djupet. Pepparmint och grön myntaolja återfuktar och förbättrar microcirkulationen. Lämnar en uppfriskade känsla. Night Renewer En intensiv peeling gel med anti-ageing effekt. Stimulerar syretillförseln och ger ny lyster till huden. Ett måste! Pressad foundation från Jane Iredale Naturlig, mineral makeup som vårdar och håller i alla väder. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Drick vatten och aktivera kroppen. Använd produkter som är skräddarsydda efter dina behov, bra grund ger bra resultat.

Mycket avslappnande helkroppsmassage med eterisk olja. Där man inte går så djupt ner i musklerna.

45 min 595:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...