Camilla Granstam

Camilla Granstam

Hudterapeut

CAMILLA GRANSTAM HUDTERAPEUT Glad globetrotter som brinner för sitt yrke. Älskar att ta hand om varje individs behov av hud- och kroppsbehandlingar. MINA FAVORITPRODUKTER Syra pads från Dr. Dennis Gross Ger fantastisk lyster och bidrar till cellförnyelse samt reducerar fina linjer och rynkor. Använd som återkommande kur i 30 dagar hela året! Sockerpeeling med kaffe från Organique SPA Tar på ett milt sätt bort döda hudceller och har en dränerande effekt. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Använd effektiva hudvårdsprodukter med hög kvalité

Avslappnande ansiktsbehandling. Du får njuta av Shiatsumassage med essentiella oljor som frisläpper spänningar och ger en doftupplevelse. Huden får ny lyster. Pris: 30 min 390:- 60 min 750:- 90 min 1140:-

30 min 390:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...