Pernilla Eliasson

Pernilla Eliasson

Hudterapeut

PERNILLA ELIASSON HUDTERAPEUT Småbarns mamma som brinner för behandlingar med resultat. Syra, Cellox och Fraxium är behandlingarna som jag älskar lite extra. Att skräddarsy en ansiktsbehandling och produkter till hudvård hemma, eller att få hjälpa en aknekund att ta itu med en ordentlig portömning och lägga upp en plan för deras hud framöver. MINA FAVORITPRODUKTER Pressad Foundation och fuktspray från Jane Iredale Passar i princip alla hudar och blir alltid ett snyggt och naturligt resultat. Dr. Dennis Gross rengöring Tar bort all smuts och make up. Socker peeling och Body butter GoatMilk från Organique Gör att huden känns helt ny och har en mild doft som påminner om nytvättade kläder. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Använd produkter av hög kvalité som är utvalda och anpassade för din egen hud

Denna behandling är unikt utformad med såväl produkter och behandlingsmetoder för att uppnå effektiva resultat. Efter bara en behandling ser man resultat på minskad svullnad, påsighet, mörka ringar och rynkor kring ögonen. Samtidigt är behandlingen en avkoppling för dig. Behandlingen rekommenderas vid enstaka tillfällen eller i kur för ett mer hållbart resultat. Gör behandlingen tillsammans med en ansiktsbehandling 495:-

45 min 650:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...