Rahila Baqai

Rahila Baqai

Hudterapeut

En kunnig och lugn terapeut med flera års erfarenhet. Erbjuder resultatinriktade LFC behandlingar och främst prioriterar sina kunders önskemål.

Sommar städa din hy och bli av med de yttersta döda hudceller med den nya 100% biologiska peeling produkten " Konjac sponge". Cleansing/Exfoliering är steg 1 av 5 i "MD Derma Science" hudföryngring regim. Genom att följa "MD Derma Science" 5 steg håller du din hy ung länge. I behandlingen ingår; Ånga Exfoliering med AHA kräm Cleansing med med Konjac sponge Balansering av pH värdet med 100% naturliga blomvatten Behandling, protektion, tillförsel av fukt och reparation av huden djupaste del med "MD Derma Science" näringsrika serum som tar sig djupt in i huden. Näringsrik ansiktsolja som tar sig lätt in i hudens mellersta lager för att dels behålla hudens fukt samt hjälper hudkrämen att ta sig lite djupare in i huden. Behandlingen avslutas med massage av ansikte med MD Derma Science kollagen booster kräm (Skin Delight 3D).

40 min 750:-


Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
         
         
         
           
            Mer
 

Alla behandlingar

Laser Focus Clinique, Göteborg

Välkommen till Laser Focus Clinique 

VI ERBJUDER ALLT INOM SKÖNHETSVÅRD.

Vi på Laser Focus Clinique är flexibla, och försöker tillgodose önskemål om mottagning och behandlingar på vardagar mellan 9:00-18:00. Detta för att göra ditt möte med oss så smidigt och trevligt som möjligt. Vi är noggranna i vårt arbete och avsätter lång tid för att erbjuda bästa möjliga resultat. Vår utrustning är avancerad, och personalen är meriterad samt legitimerad.

Bland annat erbjuder vi nedanstående behandlingar:

  • Fillers (läppförstoring, näskorrigering, mörka ringar runt ögonen, kinder, rynkreducering)
  • Ansiktslyft (HIFU, Ultherapy, Fractional CO2 laser, Thread Facelift/Ansiktslyft med trådar)
  • Avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar (IPL hårborttagning, pigmentering- och blodkärlsborttagning, bröstlyft med laser, aknebehandlingar, tatueringsborttagning med laser)
  • Ögonbryn (3D tatuering, trådning, formgivning)
  • Diet- och hälsoprogram och mycket mer!

Du hittar vår mottagning i centrala Göteborg vid Avenyn.

 

Välkommen!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...