Rebecca Stockenberg

Rebecca Stockenberg

Hudterapeut

REBECCA STOCKENBERG HUDTERAPEUT Utbildad i Göteborg, för att sedan hamna i Falkenberg och har nu hittat tillbaka till sin kära hemstad, Halmstad. Tycker om att arbeta med kroppen och blir rastlös vid för mycket stillasittande. Sporras av utmaningar och att ge kunderna en upplevelse. MINA FAVORITPRODUKTER Esse Gel Cleanser En ekologisk gel rengöring som skonsamt och effektivt tar bort smuts och makeup från huden. Lämnar huden med en uppfriskande känsla. Rahua Volumizing schampoo Ett helt fantastiskt schampoo som ger håret lyster, volym och härlig doft. Helt naturliga ingredienser. MINA BÄSTA SKÖNHETSTIPS Förvara din ögonkräm i kylskåpet, den blir då kylande och extra dränerande mot påsar under ögonen.

Föryngrande och lystergivande behandling som ger omedelbart synligt lyft. Huden behandlas med mild syra som ger förnyelse av huden samt lyster. Ansiktet masseras med en speciell bindvävsmassage som är avkopplande och stramar upp huden. Skin Regimen – Allt din hud behöver!

30 min 595:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...