Sherry Beauty Salong

Sherry Beauty Salong

Hudterapeut

Hej, det är jag som är Sharareh Zahedi. Jag utbildade mig på skönhetsskolan i Oslo och är auktoriserad hudterapeut med internationell examen. Jag har tidigare jobbat inom hud & hår -branschen och på salong. Hösten 2014 startade jag i egen regi på Salong i centrala Göteborg.

Radiofrekvens (RF) är en välbeprövad teknologi som har använts inom kirurgin i över 70 år. Radio frekvensen värmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden så att fettvävnad värms upp och ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna som minskas i storlek.

30 min 1600:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Sherry Beauty salong, Göteborg

OM SHERRY BEAUTY SALONG

Vi erbjuder högkvalitativa behandlingar som utförs av erfarna behandlare med behörighet och utbildning. Kunderna blir omhändertagna på bästa sätt som skapar en nära och trovärdig relation med hänsyn till kundernas önskemål och behov.Sherry beauty laser Klinik tar hänsyn till medicinsk kunskap och beprövade erfarenheter samt mänsklig relation.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...