Zofia Lundin

Zofia Lundin

Hudterapeut

Zofia heter jag och är diplomerad hudterapeut. Har alltid varit intresserad av hälsa, skönhet och natur. Som barn växte jag upp på landet där växterna och dess oförstörda grödor var en självklarhet. Vi hade allt från egen produktion – frukt, grönsaker, mejeriprodukter m.m. Varje år plockade vi bär, svamp, frukt och annat för att senare bearbeta inför vinterförvaring. Smaken av egen kärnad smör är oförglömlig. Filmjölken var så tjock att skeden stod rakt upp i den! Min mormor visade mig olika växter och berättade om deras läkande kraft. Hon sköljde håret med nässlavatten och min mor tvättade ansikte med vassla eftersom hon hade eksem.. Den försvann och kom aldrig tillbaka. Önskar att varje människa kunde uppleva landets fridfulla närhet till naturen. 1998 gick jag en hudterapeut utbildning på Elisabeth skola i Göteborg. Att arbeta, hjälpa och inspirera människor är min passion

Man koncentrerar sig på en rejäl djuprengöring av huden och portömning. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, 10 minuters portömning och passande mask samt en härlig slutprodukt.

60 min 890:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Sophias Eco beauty, Göteborg

Välkommen till vår Ekologiska Skönhetsalong fylld med organiska hudvårdsprodukter och behandlingar för ansikte och kropp vilket ger dig en exklusiv avkoppling blandad med fantastiska dofter från naturen.
Sophias eco beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten.
Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud.
Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.

På salongen erbjuder vi:
Skräddarsydda behandlingar för ansikte
Massage och massage med varma stenar
Kroppsbehandlingar efter behov
Vaxning
Frans o bryn färgning, bryn formning
Manikyr och handvård
Försäljning av hudvårdsprodukter, vital varom som: nyponpulver, nässelpulver, probiotika, nakenhavre, pH-kalk, m.m.
Presentkort för behandlingar och produkter- en uppskattat gåva för familjen och vänner.

Investera I Dig
Välkommen till oss.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...