Zainab  Al-jeboori

Zainab Al-jeboori

Injektionsspecialist, Skönhetsterapeut, Tandläkare, Tandläkare

Hej! Mitt namn är Zainab och jag är legitimerad injektionsläkare samt tandläkare. Jag jobbar med tandvård av alla dess slag på vår tandklinik, Mölndals tandakut. Här erbjuder vi klassisk tandvård, kirurgiska ingrepp samt estetisk tandvård, odontologi, tandblekning med mera. I många år har tandläkaryrket varit mitt fokus, men då skönhet är ett annat område som ligger mig varmt om hjärtat bestämde vi oss för att öppna en skönhetssalong! På vår nyrenoverade salong i Kungsbacka vill vi erbjuda ett brett utbud och det bästa av alla skönhetsbehandlingar och skönhetsingrepp! Jag började således utbilda mig för att kunna utföra injektionsbehandlingar såsom botox och fillers. Detta är något jag verkligen tyckt varit roligt vilket också lett till en rad vidareutbildningar och specialiseringar. Idag är jag en mycket erfaren injektionsläkare och jag använder mig endast av den senaste tekniken och de allra bästa produkterna på marknaden! Hos oss är du i trygga händer!

Miljoner nöjda användare Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna och miljontals användare i hela världen använder Juvederm för att motverka ålderstecken och förbättra sitt utseende. Över 32 miljoner behandlingar med Juvederm, världens ledande varumärke inom hyalaronsyra. De håller en hög säkerhetsprofil och vissa produkter i Juvedermserien ger resultat som består i upp till 18 månader.

30 min 2500:- 2995


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

M'Beauty Studio, Kungsbacka

Hjärtligt välkommen till M´Beauty Studio

Kära kund! Varmt välkommen till oss på M´Beauty Studio, vår nya skönhets-och hårsalong mitt i centrala Kungsbacka (18 min med snabbtåg från Göteborgs centralstation!). 

Vi erbjuder ett mycket stort utbud av skönhets- och hårbehandlingar och givetvis använder vi oss av den senaste tekniken samt produkter av högsta kvalitet!
Vi kan bland annat erbjuda dig skönhets-behandlingar såsom fillers och botox. Dessa utförs naturligtvis av läkare med särskild kompetens och certifikat just för injektionsbehandlingar.

Vi erbjuder manikyr, pedikyr, en rad olika ansiktsbehandlingar såsom exempelvis diamantslipning, behandling av ärr, acne, pigments-fläckar samt hudföryngring. Vi utför fett-frysning, diod-laser för borttagning av oönskat hår, 3D-tatuering, samt vaxning.
På vår skönhetssalong jobbar även en riktigt duktig hårfrisörska som, utöver klippning, färgning/toning och slingor, kan göra eleganta (moderna eller klassiska) håruppsättningar för fest eller för bröllop!
Hon arbetar även med hårförlängning, ögonfrans-förlängning och mycket annat!

Nedan ser du förklaringar och priser för respektive behandling!


Varmt varmt välkommen till oss på M´Beauty studio!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...