Alejandra Stringfors

Alejandra Stringfors

Kiropraktor

Alejandra Stringfors, Legitimerad kiropraktor, Diplomerad/certifierad massageterapeut. Med 15 års erfarenhet av behandlingar. Behandlat på bla Hockey VM 2012 och 2013, Gladiatorerna samt ett flertal olika idrottsevenemang m.m.

Kiropraktik och eventuell mjukdelsbehandling i form av djupgående/rejäl massage och hemövning.

25 min 600:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Master Rehab i Stockholm, Stockholm

Rehabklinik i Stockholm med behandlingar inom kiropraktik och massage. Vi har många års erfarenhet och erbjuder professionella behandlingar där du som kund ska kunna känna dig trygg och omhändertagen. Besvär vi ofta behandlar är bl. a. molande ryggvärk, ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, smärta mellan skulderbladen, stela axlar och nacke, musarm, domningar och stickningar i armar och ben, löparknä, benhinneinflammation, hälseneinflammation och plantar fasciit samt spända och stela muskler och leder. Förutom att behandla symtomen söker vi orsaken till dina problem. En behandling hos oss görs med rejäla händer och måste upplevas, den är svår att beskriva med ord! Vi erbjuder även andra massagebehandlingar så som lymfmassage, koppning och vår omtyckta fyrhandsmassage. Jag som driver Master Rehab i Stockholm heter Alejandra Stringfors (Alex) och är leg. kiropraktor & certifierad massageterapeut.

Varmt välkommen hälsar Alex & company.

(Vi finns i samma lokal som Kiropraktorkliniken)

Gästrikegatan 11, 11362, Stockholm

Certifieringar & Medlemskap

  • Certifierad Massageterapeut

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...