Jeanette  Bastian Jensen

Jeanette Bastian Jensen

Laserspecialist

Vår laserterapeut är medicinsk utbildad samt certifierad på Svenska Lasermedicinska Sällskapet. Vi erbjuder både tysk IPL utrustningen klass 3B samt laser med RF (radiofrekvens) som är Medical CE godkänd, vilket betyder att utrustningen får användas på sjukhus, dessutom har vi riktigt bra priser.

PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER och RF GLÖM INTE ATT RAKA DIG INNAN DIN BEHANDLING Vid köp av flera behandlingar lämnas rabatt 1) Bikinilinje 3 cm eller 6 cm = 790 kr/1190 kr 2) Brasilianskt intimt/inkl bottom = 1590 kr/1890 kr - Behandlingen utförs av kvinnlig terapeut.

60 min 1590:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Ta bort med laser - Beautech Laserklinik, Sundbyberg

Permanent hårborttagning och blekning av tatueringar

Beautech laserklinik med ett bra läge för alla som bor i Stockholm
Kliniken ligger på hörnet Sturegatan / Brunnsgatan centralt i Sundbyberg och det är enkelt att ta sig till Sundbyberg med buss, tunnelbanan, pendeltåg eller nya tvärbanan. Det tar ca 12 minuter från Stockholm central till Sundbybergs centrum och sen är det ett par minuters gångavstånd till laserkliniken. Tar du bilen finns det parkeringsplatser på gatan direkt utanför kliniken.

Hos oss är du alltid välkommen på rådgivning
Vi vill vara det självklara valet när du funderar på en laserbehandling. Ett bra resultat med laser bygger på kunskap om kroppen och en effektiv lasermaskin, så välj en klinik som är kunnig inom all laser teknik.

Vi har svar på alla dina frågor om laser
Vi informerar hur laserbehandlingen går till samt pratar om det förväntade resultat, behandlingstiden, kostnaden samt eftervården.
Har du frågor, tveka inte att kontakta oss för mer information
08-27 77 78

Brunnsgatan 4, 17268, Sundbyberg

Certifieringar & Medlemskap

  • Certifierad på Svenska Lasermedicinska Sällskapet

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...