Naghham  Kasselias

Naghham Kasselias

Laserspecialist

Startade min utbildning i Stockhom på en skönhetsklinik, som till hör Dr: Vilyam Melki som är hjärt och lungkirurg samt överläkare på akademiska sjukhuset i uppsala, han var min utbildare samt mentor. Flyttade till Göteborg och började jobba på olika kliniker, och där efter 2013 bestämde jag för att ha en egen verksamhet inom detta. LV Beauty Clinik har funnits i Frölunda/ Göteborg sedan 2013 i en fräsch tränings anläggning på kontrabasgatan 7.

LightSheer diodlaser producerar en laserstråle med en specifik våglängd som är optimal för hårborttagning. Under behandlingen avges laserstrålen under bråkdelen av en sekund, vilket är tillräckligt för att pigmentet i ett stort antal hårsäckar ska absorberas och värmas upp. Då hårsäcken värms upp förstörs hårstrået, utan att skada den omkringliggande huden, och hårets möjlighet att växa ut igen reduceras avsevärt. Under behandlingen kyler det kontaktkylande handstycket ner det övre lagret av huden, under och efter varje laserpuls, samtidigt som den riktar laserenergin till hårroten.

180 min 3800:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Laser Version Beauty Clinic, VÄSTRA FRÖLUNDA

Laser Vision Beauty Clinic är en relativt nystartad klinik .

Vår personal är utbildad och certifierad för varje typ av behandling och har lång erfarenhet inom branschen.

Kontrabasgatan 7, 42150, VÄSTRA FRÖLUNDA

Certifieringar & Medlemskap

  • Light sheer ET - Diodlaser

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...