Gabriella Fjällström

Gabriella Fjällström

Massör

Gabriella Fjällström, medicinsk massageterapeut och certifierad massör. Av mig kan du få allt ifrån avslappnande massage för trötta och utarbetade muskler till djupgående idrottsmassage och triggerpunktsbehandling. Jag arbetar också med muskelfunktionsdiagnostik och muskeltöjningar för att behandla specifika besvär i rörelseapparaten och ger vid behov råd om egenträning och stretching. I mitt arbete som Massageterapeut har jag möjlighet att hjälpa människor bli medvetna om vad de själva kan göra för ett ökat välbefinnande och ett friskare liv.

Massage

30 min 450:-


Behandlaren tar emot nya kunder

Boka tid här

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Joylife City, Stockholm

Joylife är ett av Sveriges största naprapati och kiropraktikföretag. Vi finns på mer än 75 orter och har landstingsavtal. Våra terapeuter är erfarna legitimerade naprapater och kiropraktorer. 

Vi behandlar bland annat Nack- och skuldersmärtor, Spänningshuvudvärk, Knäbesvär, Höftbesvär, Musarm, Tennisarmbåge, Smärtor i korsrygg, Ischias, Idrottsskador, Ryggskott, Whiplash, Nackspärr

Joylife behandlar både muskler och leder för att nå en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Denna helhetssyn, där ortopedisk medicin kombineras med specifik kunskap om rörelseapparatens uppbyggnad och funktion, är själva kärnan i hur vi arbetar. Våra terapeuter arbetar främst med händerna och har flera manuella behandlingsformer att tillgå. Oftast kombineras ledinriktade behandlingstekniker, som manipulation och mobilisering med mjukdelsbehandling, som massage och stretching. Vid behov används även olika typer av elbehandlingar, som t ex ultraljud och TENS. För att nå ett varaktigt resultat följs behandlingen vanligen upp med individuella träningsprogram och råd om arbetsställningar.

88 % blir besvärsfria på ca 4 behandlingar

Vår klinik ligger i på Kungsgatan 80 nära T-centralen och du tar dig enkelt hit både med kollektivtrafik och bil. Varmt välkommen!

Kungsgatan 80, 11227, Stockholm

Boka en tid hos Gabriella Fjällström

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Fler behandlare hos Joylife City

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...