Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Massör

60mn 550:-

30 min 320:-


Behandlaren tar emot nya kunder

Boka tid här

Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Telge Hälsocenter, Södertälje

Hur vi upplever vår hälsa beror dels på hur kroppen mår, men också på balansen mellan arbete och återhämtning, samt hur tillfredställda vi är med vår livssituationen. Vi på Telge Hälsocenter erbjuder olika produkter och tjänster inom hälsa. För att kunna avhjälpa så många kunder som möjligt har vi samlat mängd olika professioner under ett och samma tak. Hos oss hittar du terapeuter, pedagoger och tränare för som hjälper dig som har problem med rörelseapparaten, huvudvärk, migrän, olika sjukdomstillstånd, psykiska besvär, ångest, depression, kriser mm.

Vi hjälper privatpersoner, företag och organisationer i deras hälso- och friskvårdsarbete genom utbildningar som ökar personalens medvetande om hälsa och träning. Eftersom stress och dålig hälsa hör till dagens folksjukdomar har vi som mål att leverera friskvårdstjänster som bidrar till en ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro hos våra kunder.

Kaplansgatan 5, 151 72, Södertälje

Boka en tid hos Mattias Carlsson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Fler behandlare hos Telge Hälsocenter

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...