Suzanne Moquist

Suzanne Moquist

Massör

År 2000 studerade jag på Axelssons Gymnastiska Institut till Certifierad Diplomerad Klassiks massör. Där efter har jag vidare utbildat mig på följande sätt: * Fibromassage, Axelssons G. I. År 2005 * Cert. Rehabiliteringskonsult, Hälsoakademin Europa AB . År 2006 * Lotorpsmetoden, Berqvist Massage & Friskvårds utbildningar. År 2007 *Cert. Behandling med NBE 800. Cosmetiqann AB, 2012 * Cert. Lymfmassör, Hälsoklinikens Institut. 2013 Som massör riktar jag huvudsakligen in mig på behandlande djupmuskelmassage inkl. triggerpunktsbehandling NBE. Jag jobbar alltid resultat inriktat med ett helhetstänkande. Där kommunikation med dig som kund är en viktigt del i strävan mot bästa resultat.

En mjuk massage där speciellt utprovad massageolja och djupavslappnade musik ingår. Denna massage är utvecklad för att passa personer med Fibromyalgi men har visat sig mycket effektiv för att åstadkomma djup avslappning när du varit mycket stressad under en längre period.

60 min 600:-


Behandlaren tar emot nya kunder

Boka tid här

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Suzannes Rehab & Massage, Stockholm

Mitt företag har funnits i 15 år och under dessa år har många privatpersonerna fått hjälp med andningsteknik och muskelspänningar. Dessutom har jag gett friskvårdsmassage på ett flertal olika typer av arbetsplatser. 
Suzannes Rehab & Massage passar dig/er som vill träffa en engagerad och resultat inriktad terapeut. 
"Din hälsa - Mitt mål!"

Jag utbildade mig år 2000 till Cert. Klassisk massör på Axelssons Gymnastiska Institut. Under de följande åren har jag vidareutbildat mig till Auktoriserad Andningsterapeut inom Lotorpsmetoden, Rehabkonsult, Lymfmassör och Fibromassör.
Har du astma liknande symtom, astma, KOL eller ytlig andning av andra skäl kan jag och många av mina tidigare kunder varmt rekommendera Lotorpsmetoden - en kombination av massage och övningar i utandningsteknik. Då andning är indirekt kopplat till lymfsystemet har jag sett att även Lymfmassage och kroppshållning är bra hjälp för dig med dessa bekymmer.

John Ericssons gata 9, 11222, Stockholm

Boka en tid hos Suzanne Moquist

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...