Lin  Lu Almström

Lin Lu Almström

Massageterapeut, Massör, Nagelteknolog, Nagelterapeut, Spaterapeut

När jag flyttade från Kina till det vackra, underbara Stockholm upptäckte jag, bortsett från avsaknad av den goda kinesiska maten, att det saknas en riktigt bra nagelsalong. Det är något som jag vant mig vid och kommit att uppskatta i Kina. Ett spa som är avslappnande, rofyllt, vackert och ge mig kreativa naglar som kan uttrycka min egen personlighet. På det sätt som jag har inrett min salong, så återspeglar det också min uppskattning av kinesisk kultur och jag vill dela med mig av det till de som besöker oss här. Jag vill skapa “a piece of china” i Mall of Scandinavia. Jag har hittat några fantastiska kinesiska fotmassörer och mycket mer, men hela omgivningen och salongen är inspirerat av Kina. Designen, musiken, teerna (självklart så serverer vi underbara kinesiska teer till våra kunder) och möblemanget. Omgivning är inte rörig och högljudd men privat dock öppen och rofylld. Jag är själv nagelterapeut och kan skapa underbara naglar för dina händer och fötter

Gelbaserad förlängning/förstärkning är vårt första val för att skapa underbara naglar efter en välvårdad grund manikyr. Gel är dessutom mer naturligt och miljövänligare och naglarna ser även naturligare ut. Naturligtvis kan du få en enkel och ren Fransk manikyr som val. Denhåller runt 4 - 5 veckor.

90 min 795:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Cutie SPA, Solna

Tänk dig en oas i en stimmande galleria - den största i Skandinavien. Cutie SPA ger dig den oasen - en möjlighet att fly undan, relaxa och unna dig lite välbehövd och förtjänad självtid. Välj en rogivande oljemassage, en befriande kinesisk massage eller kanske en upplyftande fotmassage. Unna dina fötter en fotvård eller pedikyr; din kropp en facial eller bodyscrub och inte minst minst, dina händer..

Cutie SPA är Cutie Cares andra salong och bygger på det framgångsrika konceptet från Cutie Nails.

I en lugn, rofylld miljö kan du unna dig själv-tid med massage, fotvård, pedikyr, facials.

Cutie SPA ligger i Mall of Scandinavia på plan 2 bredvid Starbucks.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...