Anna - Maria  Nijim

Anna - Maria Nijim

Massageterapeut, Skönhetsterapeut

Mitt namn är Anna-Maria och jag äger Anna SkinCare & Beauty sedan 2007. Jag är diplomerad Hud- och Spaterapeut och även certifierad i Babor-behandlingar och Is Clinical. Jag arbetar mycket med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat. Sedan brinner jag för det här med hälsa och hudvård.

Första steget i behandlingen är en rengöring och exfoliering, därefter görs antingen en manull lymfdränage eller så används LGP metoden för att minska svullnader och öka cirkulationen som är gynnsamt för att bli av med slaggprodukter. Avslutas med en ansiktsmask och specifika produkter för att minska svullnader och påsighet. Denna behandling kommer även att hjälpa dig som vill minska svullnader under ögonen. Man får ett synligt resultat direkt. I samband med att du behandlas med en ansiktmask så erbjuds en skalp eller handmassage.

60 min 995:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Anna SkinCare & Beauty, Solna

Här hittar ni allt du behöver för inre och yttre skönhet.

LPG-behandling/Lipomassage Endermolift- naturlig ansiktlyft utan kirurgi.
Pedikyr, vaxning, spa, infraröd bastu och mycket, mycket mer.

Om du önskar en skräddarsydd ansiktsbehandling kommer jag att rekommendera den behandling som passar dig bäst utifrån dina önskningar om ett visst resultat!

På salongen använder vi hudvårdsprodukter från BABOR och iS Clinical som är exklusiva hudvårdsserier som skapar exceptionella, resultatorienterade, anti-ageing effekter.
Vid LPG behandlingar används specifika produkter som ska stärka behandlingen ytterligare.

Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.
Vi samarbetar med Wellnet, Actiway och löser in presentkort genom PresentkortTorget.

Boka din avslapplnande behandling redan nu.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...