Cecilia  Nilsson

Cecilia Nilsson

Massageterapeut

Jag har en examen i Medicinsk Baskunskap motsvarande 70 högskolepoäng. De flesta av mina behandlingar är skattemässigt avdragsgilla för arbetsgivaren/företagaren och en skattefri förmån för den anställde.  Jag är patient och ansvarsförsäkrad. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Innehar F-skattsedel.   Cecilia hjälper dig med följande: Klassisk svensk massage(terapi) Koppningsmassage Hot stone massage Laserterapi  

Klassisk Massage 55min - 625kr

25 min 380:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

MH alive center, Ängelholm

Att vara frisk är en djupt rotad instinkt och alla människor har en önskan att vara vid god hälsa.
Balansgången för att förbli vid god hälsa har dock blivit allt mer komplex pga. alla yttre faktorer som påverkar oss i vår vardag.
Vi på MH alive hjälper dig som har kommit vilse eller vill förbli på rätt väg att få rätt verktyg för att hjälpa sig själv till god hälsa och ett långt liv – fullt av liv!
Först bestämmer vi gemensamt vilka mål du har med ditt besök hos oss.
Sedan kommer vi fram till vilken fysisk och psykisk status du har.
Därifrån utgår vi sedan för att identifiera vilka åtgärder som kommer att leda till önskade resultat samt kommer att ta dig närmare ditt uppsatta mål.
Åtgärderna är mycket individuella och speciellt anpassade för just din nuvarande status. Resultatet är i sitt ideala fall det uppsatta målet.
Vi använder oss av både spetskunskap inom diagnostik samt spetskompetens inom olika specialistområden. Målet är hela tiden att identifiera orsaken eller orsakerna till dina besvär för att sedan med rätta åtgärder hjälpa dig och din kropp tillbaka eller fram till önskat mål.
I denna process tar vi hänsyn till naturens lagar och ser dig i din helhet för att på det effektivaste och naturligaste sättet hjälpa dig till ett liv fullt av LIV.
Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...