Linda  Fuchs

Linda Fuchs

Massageterapeut

Soulharmony drivs av mig Linda Fuchs och jag gör det med stor glädje och passion. Jag upplever mig ha en en speciell känsla för att hitta roten till olika problem då jag själv läkt mycket spänningar i min egen kropp. Jag utgår från ett helhetsperspektiv om kroppen dvs att hela kroppen påverkas om en liten del är i obalans, därför är hela kroppen viktig. Min behandlingsform är en kombination av Svensk Klassisk massage med inspiration från Ayurveda, med dessa verktyg låter jag min egen intuition guida mig genom smärtområden. Jag är Dipl. Massageterapeut utbildad på Axelssons i Stockholm. När du kommer gör jag en personlig bedömning av helheten av din hälsa och anpassar därefter behandlingsform.

Går endast att boka på fredagar :) En skön avslappnande massage för rygg, axlar nacke och huvud. En behandling som ger dig ett fantastiskt avslut på veckan. Utförs med naturliga oljor och avslappnande musik.

40 min 550:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Soulharmony, Malmö

SOULHARMONY står för frid i själen att må bra i kropp & själ. Hos mig får du inte bara en massage utan en helhetsupplevelse för att hjälpa dig lösa upp olika smärtområden i kroppen. Du hittar Soulharmony i Minc huset och jag riktar mig till alla som söker hjälp för någon typ av smärta eller bara vill ha avslappning.

Soulharmony´s specialområden är:

*Att få dig att släppa taget och slappna av fullständigt
* Massera upp sådant som du burit på länge i din kropp
*Värk/stel i Ländryggen
*Kraftig värk vid menstruation
*Spända axlar
*Huvudvärk
*Nackont
*Migrän
*Spända käkar
*Stela muskler
*Övningar och program för att må bättre
*Minska psykisk stress

Anckargripsgatan 3, 21116, Malmö

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...