Elin Runesson

Elin Runesson

Nagelteknolog

ELIN RUNESSON DELÄGARE & NAGELTEKNOLOG Delägare av City SPA Face & Body tillsammans med Cecilia sedan 2010. Tycker om utmaningar och är inte rädd för att prova nya saker. Utför behandlingar som till exempel nagelförlängning, fransförlängning och manikyr.   MINA FAVORITPRODUKTER Handcreme från Mary Cohr Det är såhär en handcreme ska vara! Lagom doft, inget kladd och fantastiska resultat även på den absolut torraste handen. Amazing Base En mineral foundation från Jane Iredale, ger önskad täckning beroende på vilken borste man använder. Dessutom vårdar den huden och låter den andas hela dagen. Har SPF 15. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Sov ordentligt och fokusera på rengöringsprodukter för just din hud.

Terapeuten använder sig både av pincette och vax, efter behov.

30 min 220:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...