Maria Noelia Cardenas

Maria Noelia Cardenas

Fransstylist, Hudterapeut, Injektionsspecialist, Kosmetolog, Massageterapeut, Massör, Skönhetsterapeut, Spaterapeut

Det bästa för mig är när jag genom en behandling kan få hjälpa min kund. Jag tycker det är viktigt att vara seriös och att vara professionel i mitt yrkesutövande.   Precis som min personal, utbildas jag kontinuerligt för att kunna ge dig det allra senaste inom skönhetsvård och den allra bästa servicen!

Hudanalys,ånga-ozon, skrubb, mild dermabration / peeling, portömning med spatel samt klämmer ut alla pormaskar och finnar vid behöv ,anpassande mask , hög frekvens som dödar bakterier och stänger av porerna , återfuktande toner och avslutande kräm med solskydd massage på ansiktet och hårbotten.

50 min 750:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Forever Beauty Klinik, Göteborg

Välkommen till oss!

Forever Beauty Klinik är ett helt nytt koncept där vi har det mesta inom hälsa, skönhet och fitness. Vi skapar en individuell anpassand behandling efter just ditt behov. Här använder vi oss av den senaste teknologin som kavitation, radiofrekvens och infrarött ljus, och har alternativ medicin, ekologiska produkter med mera. För oss är kunskap och service väldigt viktigt och vår personal är välutbildad, diplomerad och erfaren. Varmt välkomna!
 

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...