Spero Martins Aikhiobare

Spero Martins Aikhiobare

Naprapat

Som person är jag kreativ och vill se möjligheter. Positivt nytänkande är oerhört viktigt för mig. Jag är en person som tycker om att vara aktiv och engagerar mig lätt i olika uppgifter. Själv skulle jag beskriva mig som en person som är lugn, initiativrik, noggrann och kan hantera stressiga situationer. Jag visar stort intresse och engagemang i det jag gör. Jag har gått naprapatprogrammet 2007-2011 och blev under 2013 leg naprapat efter ytterligare 1 år praktiktjänstgöring inom offentliga hälso och sjukvård och naprapatkliniker. Under studietiden jobbade jag som undersköterska och massageterapeut på mitt företag. Innan naprapatutbildningen har jag gått på Axelssons gymnastiska institut och läst till massageterapeut inriktning elit-idrottare det ledde till att jag blev anställd till ett friskvårdsprojekt för Uppsala kommun 2001-2005, men kände under denna tid att jag ville förkovra mig och gå vidare mot nya utmaningar inom mitt yrke. Via mina jobb har jag fått ett stort kontaktnät samt erfarenheter till att vara flexibel och lyhörd, och kan lätt anpassa mig till de olika arbetsplatser och miljöer för att både arbeta tillsammans i grupp eller självständigt. På min fritid ägnar jag mig åt min familj, vänner och byggprojekt/renovering i vårt hem. Tränar,dansa och matlaggning är viktigt att tillägga.  

Massage

40 min 550:-


Behandlaren tar emot nya kunder

Boka tid här

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Thrust Naprapatklinik, Uppsala

*Naprapati *Idrottsmedicin *Stötvågsbeh *Företagshälsovård *Friskvård *Akupunktur

Stålgatan 23, 75450, Uppsala

Boka en tid hos Spero Martins Aikhiobare

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Leg.Naprapat

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...