Abtin Moshiri

Abtin Moshiri

Skönhetsterapeut

Forskarbakgrund från Göteborgs Universitet inom cancer och neuronala stamceller. Utbildad inom biomedicin, avdelning medicinsk kemi och cellbiologi, inkluderande: molekylär cellbiologi, biokemi, genetik, cellulär fysiologi och virologi och cancerbiologi.

Hydro Injector är den ultimata medicinska anti-agingbehandlingen för din hy, för att åter balansera den förlorade fukten, som så småningom kan leda till bland annat rynkor och andra hudåkommor. Med hjälp av väldigt tunna nålar injiceras små mängder av hyaluronsyra i hudens dermislager och återfuktar huden på djupet. Hydro Injector är den senaste tekninken inom anti aging som hjälper din hy att må bra. Med en enda behandling kommer du att se resultat. Hudåkommor som fina linjer runt ögonen och hela ansiktet, porer och pigmentering minskas. Huden får mycket lyster och återfuktning. Helt enkelt en superbra behandling mot torr som fet hy.

70 min 4500:-


Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
         
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Laser Focus Clinique, Göteborg

Välkommen till Laser Focus Clinique 

VI ERBJUDER ALLT INOM SKÖNHETSVÅRD.

Vi på Laser Focus Clinique är flexibla, och försöker tillgodose önskemål om mottagning och behandlingar på vardagar mellan 9:00-18:00. Detta för att göra ditt möte med oss så smidigt och trevligt som möjligt. Vi är noggranna i vårt arbete och avsätter lång tid för att erbjuda bästa möjliga resultat. Vår utrustning är avancerad, och personalen är meriterad samt legitimerad.

Bland annat erbjuder vi nedanstående behandlingar:

  • Fillers (läppförstoring, näskorrigering, mörka ringar runt ögonen, kinder, rynkreducering)
  • Ansiktslyft (HIFU, Ultherapy, Fractional CO2 laser, Thread Facelift/Ansiktslyft med trådar)
  • Avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar (IPL hårborttagning, pigmentering- och blodkärlsborttagning, bröstlyft med laser, aknebehandlingar, tatueringsborttagning med laser)
  • Ögonbryn (3D tatuering, trådning, formgivning)
  • Diet- och hälsoprogram och mycket mer!

Du hittar vår mottagning i centrala Göteborg vid Avenyn.

 

Välkommen!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...