Aleksandra Mariatorget

Aleksandra Mariatorget

Skönhetsterapeut

Akut ögonfrans påfyllning. För dig som vill fixa lite till inför fest, event, fotografering,mm. vi rättar till och fyller så mycket vi kan på 30 min. Gäller ej som första besök hos oss. Ögonfransförlängning är ett hantverk av högsta grad där man applicerar "frans för frans" för ett totalt naturligt utseende. Du väljer själv hur tjocka, långa fransar du vill ha. Våra fransar kommer i olika storlekar för bästa valmöjlighet. Vad du bör tänka på inför ditt besök (ögonfransförlängning) **Rengör dina fransar ordentligt med mild oljefri rengöring. **Ta bort all ögon makeup. Kom ej med mascara! **Det gör absolut inte ont, det en avslappnande stund och det flesta slumrar till. **Böjning av fransar rekommenderas inte samma dag.

30 min 450:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Sweet Ambrosia Beauty Center - Mariatorg, Stockholm

Sweet Ambrosia Beauty Center finns på både Mariatorget på Södermalm och på Stureplan i City, Stockholm. Vi erbjuder ögonfransförlängning, fiskspa, Galvanic Ansiktsbehandling samt nagelbehandlingar. Hos oss möts du av en professionell personal som alla är utbildade stylister. 

En av Sveriges främsta på ögonfransförlängning  

När det gäller ögonfransförlängning är vi bland de främsta i Sverige. Våra stylister är utbildade specialister på ögonfransförlängning och har i över 6 år utfört extensions med hjälp av Nordic Lashes Extensions.  

För oss är inte en ögonfransförlängning bara skönhet, vi ser det som en extra boost i din vardag att få egentid och en avslappnande behandling.  

Våra stylister ger dig en konsultation så att du ska kunna framhäva din bästa sida. 

En av nordens främsta salonger 

Vi erbjuder lyxiga och sköna behandlingar där både män och kvinnor kan slappna av och få en känsla av välbefinnande.  

Kom in, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dig. Salongens avspända anda är omtalad och lockar kändisar, skådespelare och bloggerskor från hela Sverige.  

Vi arbetar ständigt på en hög kvalitét och uppdatering på våra arbeten och vi vill se till att Du alltid är nöjd! 

Vi är öppet måndag-söndag, både morgon- och kvällstider. Se öppettider. 

Du kan boka tid online

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...