Cecilia Thorén

Cecilia Thorén

Skönhetsterapeut

  CECILIA THORÉN DELÄGARE & FRISKVÅRDSTERAPEUT Delägare av City SPA Face & Body sedan 2010. Utbildad friskvårdsterapeut och massör med bakgrund inom sjukvården. Driven, positiv och älskar att träffa ny människor. Styrkan hos oss är att vi har allt under samma tak, så som behandlingar, SPA, och ett fantastiskt produktutbud.   MINA FAVORITPRODUKTER Läppglans – Make Up märket Jane iredale Favorit som borde ligga i varje kvinnas väska. Vårdar och skyddar med granatäpple och grönt te. Kyssäkta. Eye Clean- Make up remover Tar bort all make up enkelt och lämnar en silkeslen hud efter sig. MITT BÄSTA SKÖNHETSTIPS Börja varje dag med Upward- och Downward Dog och ett stort glas vatten.

En japansk massageform som sätter igång kroppens energiflöden. Massören arbetar med bestämda tryck på kroppens akupunkturpunkter. Bra när du känner dig håglös och tömd på energi.

25 min 325:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Spa Halmstad, Halmstad

Skönhets och SPA-behandlingar med underbar verkan!
Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet!

Välkomna !
önskar Cecilia & Elin med personal

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...