Faramarz  Imanuell

Faramarz Imanuell

Skönhetsterapeut

Jag heter F. Imanuell, i grunden har jag en fil kand i mikrobiologi, jag är Legitimerad Biomedicinsk Analytiker utbildad vid Karolinska Institutet 2006. 2010 tog jag en magisterexamen i diagnostisk cytologi (med fokus på livmoderhalscancer) på Karolinska Institutet. 2012 utbildade jag mig i injektionsteknik på Inject Academy, för injektioner med Stylage i läppar, kinder, nasolabialveck, glabella (pannan) och decoltage. 2013 utbildade jag mig i Vampyrmetoden, för behandling av håravfall och föryngring av hud. Hos mig kan du känna dig trygg, du får en professionell behandling med säkert material och säker teknik i en lugn miljö på etablerad klinik. Jag vill att du ska vara nöjd med resultatet och under behandlingen förklarar jag varje moment och svarar på dina frågor. Och du kan känna dig helt lugn; jag använder ett bra bedövningsmedel som gör din behandling smärtfri. Varmt välkommen!

Fyllning av veck från mungipa till haka med 1 ml Stylage Medium. Lokalbedövning ingår.

60 min 2800:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Beautyface, Stockholm

Stylage är en naturlig kroppsegen hyaluronsyra som skapar fukt, volym och mjukhet i huden.

Stylage används för att ta bort rynkor, fina linjer, skapa volym i kind, haka och läppar och göra korrigeringar av näsprofil.

Stylage innehåller anti-oxidanten mannitol som ökar hållbarheten och förhindrar aktivering av immunsystemet och därmed allergiska reaktioner.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...