Irina Medberg

Irina Medberg

Skönhetsterapeut

Jag som driver Helkroppsbehandling heter Irina Medberg. Jag är diplomerad massageterapeut och diplomerad ekologisk hudterapeut och använder bara högklassiga ekologiska produkter i alla hudvårdande behandlingar. Min utbildning har jag fått på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Dessutom är jag certifierad för att göra IPL-behandlingar.

Denna behandling utgörs med apparat utan injektioner. Cocktail innehåller olika ingredienser, vitamin A, C, E samt aminosyror och hyaluronsyran som förbättrar hudcellernas andning, mikrocirkulation och hjälp att stimulera collagen och elastin, fuktar huden. Rekomenderas för alla typer av hud och för alla åldrar. Vitamincocktail anpassas individuellt. Alla viktiga effekter av behandling: 1. Rynkbehandling på grund av aktivering av fibroblaster, reparation av hudcellerna. 2. Global ökning av fuktigheten i huden(epidermis samt dermis). 3. Förnyelse av hudlyster genom en bättre mikrocirkulation. 4. Bra mineralbalans på grund av mineraler Ca+,K+,Mg+,Na+ bättre protein produktion i dermis. 5.Stimulerar hudcellernas tillväxt, plus ökad fibroblast produktion. 6.Stimulerar Collagen produktion. 7.Anti-oxidant effekt genom cell skydd, vilket ger en 90% förbättring. 8.Återskapar hudcellerna efter skada.

90 min 950:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Helkroppsbehandling, Örebro

Välkommen till Helkroppsbehandling
På Helkroppsbehandling har vi ett holistiskt synsätt. Detta innebär att vi ser till hela människan, både kropp och själ, och vi erbjuder en rad olika behandlingar för att tillgodose olika behov. Kanske har du något hälsoproblem eller kanske behöver du bara en skön stund där du får vara helt i fokus. Oavsett vilket kommer du att bli väl omhändertagen hos oss.

Känn dig varmt välkommen!

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...