Maria Torvad

Maria Torvad

Skönhetsterapeut

Jag har sadlat om från att vara anställd som civilingenjör till att driva eget företag inom hälsa och ekologi. Mitt fokus ligger på en livsstil i samklang med allt som omger oss, att välja det naturliga och i möjligaste mån eliminera onödiga gifter som finns i mängder av produkter i vår vardag. Numera arbetar jag med flera olika alternativmedicinska metoder. Jag har en gedigen utbildning i homeopati och behandlar såväl människor som djur. Jag ger också behandlingar med en manuell metod för att hjälpa människor minska stressymtom och värk i nacke och axlar, rygg och höftparti. Metoden heter Horstmannteknik och har sitt ursprung i Australien. Jag är också återförsäljare för Maria Åkerbergs ekologiska hud- och kroppsvårdsprodukter.

Kosmetisk Akupunktur

60 min 1000:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

Hälsokraften, Alafors

Den ansiktsbehandling som jag erbjuder kallas Kosmetisk Akupunktur. Jag arbetar för att bemöta ditt behov och anpassar behandlingen efter dina individuella förutsättningar.

Kosmetisk akupunktur har blivit en omtyckt metod att bevara ett ungdomligt utseende. Metoden kallas också för ”ansiktslyft utan kirurgi” och är definitivt ett naturligare alternativ till Botox-injektioner. Behandlingen stimulerar hudens kollagen- och keratinproduktion genom ökat blodflöde, vilket ökar spänsten i ansiktets hud och muskler.

Några exempel på vad man kan uppnå med behandlingen:

Reducera rynkor och ta bort fina linjer
Få spänst i muskler och slapp hud
Minska påsar under ögonen
Få klarare blick
Ge huden mer lyster
Lyfta hängande ögonlock
Minska mörka ringar under ögonen
Minska porerna
Reducera dubbelhaka
Mjukgöra huden
Främja tillväxt av huvudhår
Stärka immunförsvaret

Behandlingen görs med små, tunna nålar som sätts på ett antal förutbestämda punkter i ansiktet. Därtill väljer man, efter egna önskemål, områden som man vill åtgärda och där görs en kundanpassad behandling. Varje behandling tar ca 1 timme. För ett varaktigt resultat rekommenderas 10 behandlingar, med ca en veckas mellanrum, samt en underhållsbehandling var 6-8:e vecka för att behålla effekten. Synliga resultat uppträder vanligtvis efter 3-4 behandlingar.

Är du nyfiken på metoden eller kanske redan har provat på metoden och tycker att den passar dig så är du välkommen på behandling hos mig på Hälsokraften. 

Mån - torsd ger jag behandlingar på min mottagning i Alafors,
fredagar i Life-butiken Hälsoteket på Ale Torg. Öpettider 10-19.

Rished 150, 44950, Alafors

Certifieringar & Medlemskap

  • Gesällbrev
  • Horstmannföreningen

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...