Olivia  Anna

Olivia Anna

Skönhetsterapeut

Jag är en utbildad hudterapeut med olika inriktningar från topp till tå. Jag älskar att satsa på behandlingar som ger omedelbar resultat så kunden får vad dem betalar för. Jag är en stress fri person och trevlig på alla sätt. Du som kund kommer alltid att trivas i min omgivning och känna dig uppskattad för jag uppskattar alla mina kunder.

Produkterna är vetenskapligt framtagen för att producera exceptionella Resultat från första Behandling. Bioslimming Professional Behandlingen Utförs endast av Salonger och spa utbildad Bioslimming Professionals. Resultaten Resultat uppnås på grund av de aktiva ingredienserna som finns i de Produkter som verkar in på vävnaderna. Kliniska prövningar på Bioslimming Body Wrap Har visat dramatisk Minsk uppkomsten av fettdepåer och celluliter Med 67% på Mindre än 4 veckor. Fördelarna med-behandlingen inkluderar - genomsnittlig förlust på 1-4cm per uppmätt område per behandling. Resultater är en Minskning av uppkomsten av celluliter och fettdepåer, den detoxifierar , Slimmar, formar och tonar kroppen. Huden känns mjukare, minskad uppkomsten av åderbråck, tråd och ådernät, minskning av vätska särskilt underben , ökar viktminskning, hjälper Bränna kalorier i Två Timmar och fettförbränning processen Fortsätter att arbeta i enlighet med 12 timmar EFTER applicering. Resultaten ÄR omedelbar oc

60 min 3200:-


Tyvärr

Behandlaren har inga lediga tider under denna period.

Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

ilipo Stockholm, Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreduceringsbehandlingar , cellulitebehandlingar, anti rynkbehandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Vår utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreduceringsbehandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...