Rosalie Daftson

Rosalie Daftson

Skönhetsterapeut

Jag heter Rosalie och är Aukt. Hudterapeut & hudhygienist. 1994 gick jag på Elisabethskolan i Stockholm och utbildade mig till hudterapeut, senare läste jag till hudhygienist vid Uppsala universitetet. Under många år har jag även arbetet som yrkeslärare på en yrkeshögskola för hudterapeuter i Stockholm.

För dig som vill njuta så mycket som möjligt på kort tid. Efter rengöring, peeling utförs en härlig, avslappnande och uppstramad ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med mask och sedan serum och crème.

30 min 545:-


Behandlaren tar emot nya kunder

Första lediga tid 9 december

Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön
Mån
             
             
             
             
             
 

Alla behandlingar

BB Studio, Stockholm

RESULTATINRIKTAD - hudvård med kunden i fokus!

Min specialitet är medicinsk hudvård. Efter mer än 20 år i branschen har jag samlat en mängd kunskaper och erfarenheter.

Jag jobbar resultatinriktad, hos mig är det du som står i centrum och mitt mål är att skräddarsy behandlingen så att den passar just dina förutsättningar.

Jag erbjuder effektiva, avancerade behandlingar inom hudvård. Du får även ett stort urval av olika behandlingsmetoder för att kunna tillgodose ditt behov. Jag håller mig ständigt uppdaterad med nya forskningsrön inom hudvård, så jag kan erbjuda mina kunder en modern, vetenskaplig och medicinsk skönhetsvård

Det är lätt att hitta hit, då jag befinner mig mitt på Östermalm. Med tunnelbanan kommer du lättast hit genom att hoppa av på stationen "Gärdet" och gå den sista biten. Med buss så tar du "Blå buss 1" till hållplats "Sandhamnsplan".

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Salongen kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...